Νέος μεγάλος χορηγός για την Euroleague, συμφώνησε για 5 χρόνια με την Mercedes-Benz

Σημαντική οικονομική βοήθεια για την Euroleague, η οποία συμφώνησε με την Mercedes-Benz έως το 2027.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία στα 100 εκατ. ευρώ, που θα μοιραστούν οι ομάδες για 5 σεζόν, ενώ θα δοθούν κι επιπλέον 10 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους!

Η Mercedes-Benz θα αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο των ομάδων της Euroleague και θα είναι αποκλειστικός χορηγούς της για τα επόμενα 3 Final Four. Με τη συμφωνία αυτή, ο γερμανικός κολοσσός, επιδιώκει να φέρει τον στόλο της πιο κοντά στους οπαδούς.

Για αυτή τη νέα συμφωνία ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την Mercedes-Benz στην οικογένειά μας και μοιραζόμαστε εγκάρδια το μότο “Growing Together” (μεγαλώνουμε μαζί), επειδή αυτό ακριβώς επιχειρούμε να κάνουμε με όλους μας τους συνεργάτες. Τα αυτοκίνητα της “Mercedes-Benz” είναι διάσημα για την αντοχή τους, την αξιοπιστία τους και την ασφάλεια τους”.

Ενώ από την πλευρά του ο CEO της Mercedes-Benz Ola Källenius τόνισε:  “Οι κοινές αξίες μεταξύ της “Mercedes-Benz” και του αθλητισμού είναι οι κύριοι οδηγοί στις επενδύσεις μας: το πάθος, η πρόκληση, το fair play και η στήριξη νέων ταλέντων. Οι φίλαθλοι του μπάσκετ είναι τρομερά πιστοί και παθιασμένοι. Δώσαμε το παρόν στο Βελιγράδι και εντυπωσιαστήκαμε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στον μπασκετικό κόσμο με έναν συνεργάτη τόσο υψηλού κύρους”.

Ellinika Hoaxes τα νέα φιλαράκια μας. Τέσπα, να πέσει το βίντεο:

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ 2FUTURE4U ΣΤΟ INSTAGRAM