Βόβορας: «Η διαιτησία έβαλε τις προϋποθέσεις για να κερδίσει ο Ολυμπιακός»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ:

Για τη διαφορά της εικόνας του Παναθηναϊκού από το πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο και το 23-2 του Ολυμπιακού: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το ξεκίνημα του 3ου δεκαλέπτου. Η άμυνα θα έκρινε την εξέλιξη του αγώνα. Δώσαμε εύκολα σουτ στον Ντόρσεϊ, που έχει την ικανότητα.

Θεωρώ πως συνολικά το κομμάτι της διαιτησίας, όχι μόνο στην 3η περίοδο, βοήθησε τον Ολυμπιακό με τις προϋποθέσεις που δημιούργησε στο 1ο ημίχρονο να είναι πιο κοντά στο σκορ και στο 2ο να είναι πιο κοντά μέσα».

Για τις οδηγίες στην ομάδα του στο ημίχρονο: «Νομίζω το είπα ήδη. Είναι ξεκάθαρο πως όλοι οι προπονητές σε τέτοιες συνθήκες λένε ένα πράγμα. Τα πρώτα πέντε λεπτά της αμυντικής μας νοοτροπίας θα δείξουν την εικόνα του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και ξεκινήσαμε με την ίδια πεντάδα. Είχαμε εξαιρετική αμυντική νοοτροπία στο 2ο δεκάλεπτο. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το 2ο ημίχρονο σκληρά στην άμυνα. Δεν το διαχειριστήκαμε σωστά, ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα και δύσκολα σουτ, όπως ένα τρίποντο και φάουλ. Το φάουλ είχε γίνει νωρίτερα από όταν δόθηκε. Όπως είπα και πριν, η διαιτησία συνέβαλε στις προϋποθέσεις, ώστε ο Ολυμπιακός να φύγει νικητής από εδώ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ INSTAGRAM