Παπαπέτρου: «Αγαπώ τον Παναθηναϊκό, χαρήκαμε που ήρθε στο γήπεδο ο Γιαννακόπουλος, να απομονωθούν οι οπαδοί που τον αποδοκίμασαν»

Προβληματισμένος από τις αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ, αλλά ταυτόχρονα χαρούμενος που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γύρισε σε αγώνα του Παναθηναϊκού μετά από δύο χρόνια δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ για την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ: «Θέλω να πω ότι όλοι στον σύλλογο είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος, ήρθε στο γήπεδο. Είχαμε τη στήριξή του στο γήπεδο μετά από δύο χρόνια. Μας δίνει δύναμη και τεράστια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος με απεριόριστη προσφορά στον σύλλογο.

Θέλω να μιλήσω και για μια μικρή μερίδα κόσμου που αποδοκίμασε τον ερχομό του. Κάνει κακό στον Παναθηναϊκό αυτή η μικρή μερίδα και πρέπει να απομονωθεί. Αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Τα λέω από την καρδιά μου αυτά τα πράγματα. Πρέπει να κυνηγάμε σαν γροθιά όσα αξίζουν στον Παναθηναϊκό. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια. Και η ομάδα και οι προπονητές χάρηκαν που ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο γήπεδο. Ήταν κοντά μας από απόσταση αυτά τα δύο χρόνια. Χαρήκαμε που τον είδαμε πάλι στο γήπεδο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ TWITTER