Οπαδός της ΑΕΚ κάνει έκκληση στον Μελισσανίδη να αποκτήσει ομάδα στην Αγγλία για να γίνει δορυφόρος της Μοναχοκόρης

Με αφορμή την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Premier League, ένας οπαδός της Μοναχοκόρης ανέβασε το δικό του «THIS IS AEK» σχόλιο στο έμπιστο SDNA.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ:

«Πρόκειται για μία εφιαλτική εξέλιξη για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η άνοδος στην Πρεμιερ λιγκ μπορεί να αποφέρει εκατομμύρια στον Μαρινάκη ενώ παράλληλα θα του δώσει τη δυνατότητα να φτιάξει διασυνδέσεις με μανατζερικά γραφεία τα οποία ήταν μή προσεγγίσιμα, προκειμένου να φέρει παίκτες αξίας. Μόνο δια της πλαγίας οδού μπορούν οι Ολυμπιακοί να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα τους και μέσα από τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Αν ο Ολυμπιακός είχε το 3ο-4ο μπάτζετ της κατηγορίας θα βρισκόταν μονίμως σε τροχιά play out, καθώς οι άνθρωποι αυτοί δεν γνωρίζουν να χτίζουν ομάδες, παρά μόνο να αγοράζουν και με πηγές εσόδων οι οποίες μόνο ο σκοτεινές μπορούν να χαρακτηριστούν.

Δεν ξέρω τι θα κάνετε οι άλλοι αλλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ πρέπει να αντιληφθούν τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε ότι αφορά το άνοιγμα της οικονομικής ψαλίδας και να πράξουν άμεσα.

Ίσως ο Μελισσανίδης θα έπρεπε να ακολουθήσει την ίδια τακτική και να απαντήσει στο ίδιο μοτίβο αγοράζοντας μία ομάδα τύπου Κόβεντρι ή Γουίμπλεντον, προκειμένου να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή από την Τσάμπιονσιπ στην Πρέμιερ, ούτως ώστε να βγάλουμε και εμείς λεφτά.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο, θα μπορούσε να αποφέρει τεράστια έσοδα στον οργανισμό ΑΕΚ και να εξασφαλίσει ένα μπάτζετ εκατοντάδων εκατομμυρίων, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος όχι μόνο δεν βγάζει από το Καραϊσκάκη αλλά προσπαθεί ακόμα και να αποπληρώσει τα δάνεια από τις τράπεζες, τα οποία θα εξοφληθούν μάλλον από τα λεφτά της πρέμιερ λιγκ.

Αν η ΑΕΚ φτάσει στο σημείο να έχει και εκείνη ομάδα δορυφόρο στην Πρεμιερ Λιγκ, τότε μπορεί σε βάθος χρόνου να έχει ένα μπάτζετ 250 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα της εξασφαλίσει την πολυπόθητη παντοδυναμία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποκτώντας χαοτική απόσταση από τους αντιπάλους της και ταυτόχρονα μία σταθερή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του Τσάμπιονς λιγκ, με προοπτική μέχρι και την οκτάδα. Πρόεδρε πρέπει να δράσεις πριν να είναι αργά»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ INSTAGRAM