Αποκλειστικό «Inside Futbol»: «Ο Ολυμπιακός θέλει πίσω τον Μιλιβόγεβιτς»

Όπως αναφέρει σήμερα –κατά αποκλειστικότητα- η αγγλική ιστοσελίδα «Inside Futbol» ο Σέρβος διεθνής μέσος σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Inside Futbol»

«Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω».

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις, επιδιώκοντας να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, εάν η ομάδα της Premier League αρνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει» προσθέτουν.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει συνολικά 176 εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας από τότε που εντάχθηκε στους «αετούς» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2017.

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM