«Ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου είναι εδώ και σύντομα θα είναι εδώ και ο Panathinaikos» το διαβάζουμε στην έμπιστη «Πράσινη Κλάψα»

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στο Καραΐσκάκη, η έμπιστη εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών κυκλοφορεί σήμερα με τιράζ πέντε εκατομμυρίων φύλλων (έναντι 500.000 συνήθως και τριών εκατ. που είχε αρχικά υπολογιστεί), στο οποίο περιλαμβάνονται εκδόσεις σε ξένες γλώσσες (αγγλικά, Γερμανικά, ισπανικά κ.ά.).

«Είναι απίστευτο, όταν άνοιξα είχα ήδη μια ουρά 250-300 ανθρώπων μπροστά από το περίπτερο», είπε ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην Ομόνοια. «Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο, τα 450 φύλλα που είχα έφυγαν μέσα σε 15 λεπτά», πρόσθεσε.

Τέσπα, να πέσει το πρωτοσέλιδο.

ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ: Τον τελείωσε και στο Φάληρο, Παναθηναϊκάρα, Αλαφουζάρα και γκολάρα Παλάσιος!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: «Τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου θα τον σέβεστε ρε. Περιμένατε πως και πως αυτό το ματς ξεκουράσατε τους βασικούς κόντρα στον Αρη, για να τα παίξετε όλα για όλα και να κερδίσετε τον Παναθηναϊκό. Μυαλό δεν βάλατε στην Λεωφόρο με τον Αϊτόρ, σας έβαλαν μυαλό απόψε μέσα στο σπίτι σας ο Παλάσιος και ο Σένκεφελντ» διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Νικολοτζών στην σελίδα 13.