Δυσαρεστημένος ο Ονιεκούρου, ζήτησε να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός είναι δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του καθώς και από τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Μέσω του agent που τον εκπροσωπεί ζήτησε να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να βρει μια ομάδα στην Τουρκία που θα έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Πρόκειται για μία χώρα όπου το όνομά του κάνει ακόμα «γκελ», ελέω της παρουσίας του, σε τρεις περιπτώσεις, στην Γαλατάσαραϊ. Μάλιστα, η «Τσιμ Μπομ» είναι η ομάδα που επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του ο παίκτης, αν και το προηγούμενο διάστημα είχαν «παγώσει» οι σχέσεις των δύο πλευρών, ειδικά λόγω της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ

«Μεγάλο κακό μας βρήκε, δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε την καμήλα μας από το κλάμα» μονολογούσε ένας οπαδός του Ολυμπιακού

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Είναι έτοιμος να «κάτσει» στο τραπέζι ακόμα και σε πρόταση με λιγότερα χρήματα από αυτά που δαπάνησε για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έβγαλε από το ταμείο του ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Χένρι Ονιεκούρου από την Μονακό, στην οποία άνηκε ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν από τους «υποστηρικτές» του διεθνή ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό του έδωσε πολλές ευκαιρίες σε σημαντικά ματς τη φετινή σεζόν.

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM