Σε άλλα νέα, δωρεάν διέλευση από τα διόδια ζητά ο ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του για τον τελικό Κυπέλλου

Δωρεάν διέλευση των οπαδών του από τα διόδια Θεσσαλονίκης – Αθήνας ζητά με επιστολή της προς το υπουργό μεταφορών, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού Κυπέλλου όπου θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο 21/5 στο ΟΑΚΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και στις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, ζητώντας την λήψη μέτρων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής, έγκαιρη και χωρίς καθυστερήσεις μετάβαση (και επιστροφή) των φιλάθλων της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για τον τελικό κυπέλλου.

Οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά κάνουν ειδική αναφορά στις καθυστερήσεις και την ταλαιπωρία που είχαν υποστεί οι φίλαθλοι της ομάδας σε προηγούμενους τελικούς και για αυτό τον λόγο κατατέθηκε αίτημα να περνούν τα πούλμαν των φιλάθλων, χωρίς στάση στα διόδια. Στόχος των “ασπρόμαυρων” είναι να βρίσκονται έγκαιρα οι φίλαθλοι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για τον μεγάλο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το πλαίσιο και για λόγους ισονομίας και ισότητας, όπως αναφέρει η επιστολή, λόγω της οικονομικής επιβάρυνσης των φιλάθλων από την Βόρεια Ελλάδα σε σχέση με τους υπόλοιπους, υποβλήθηκε αίτημα ώστε οι εκδρομείς να διέλθουν από τα διόδια χωρίς στάση.

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM