Ο Νέστορας Nesball νέος πρόεδρος του Eξάστερου

Οι εξελίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ραγδαίες, καθώς όπως διαβάσετε πριν από λίγες ώρες, οι Δημήτρης Πρίφτης (head coach), Δημήτρης Διαμαντίδης (general manager), Νίκος Παππάς (τεχνικός διευθυντής) και Τάκης Τριαντόπουλος (πρόεδρος) αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Η «σκούπα», που βρήκε στο ΟΑΚΑ και έφερε καρατομήσεις σε όλα τα επίπεδα, ήρθε ύστερα από απόφαση του ιδιοκτήτη ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Ξεκάθαρα απόφαση Γιαννακόπουλου το «ηλεκτροσόκ»

Έτοιμος να αναλάβει την προεδρία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Νέστορας Nesball, μετά την πρόταση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

UPDATE: Την ίδια ημέρα και με διαφορά λίγων λεπτών, ο Νέστορας Nesball ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και με προσωπική του δήλωση αποδέχθηκε την πρόταση, θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του ΔΣ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Καλώντας παράλληλα σε ενότητα «απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας από την MAFIA της Euroleague και την ΣΥΜΜΟΡΙΑ του ελληνικού μπάσκετ«, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μακάρι να δώσει μάχες ο Νέστορας και να ξαναδούμε τέτοια promo teaser» ψιθύριζε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού έξω από το ΟΑΚΑ.

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

FOLLOW ΕΔΩ