«Ο Ταυλαρίδης θέλει δέκα Μοντεστό», το μαθαίνουμε από τον Τάσο Τσατάλη

Στο μεταξύ, αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να πουλήσει Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Παπέ Σισέ και Ουσεϊνού Μπα παίζει να βάλει στο ταμείο του 40-50 εκατομμύρια ευρώ αλλά ποιος νοιάζεται ρε μλκες;

ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ ΠΑΜΕ:

Κείμενο του Τάσου Τσατάλη στην αγαπημένη Ώρα των Σπορ:

Ο Ταυλαρίδης που έχει η ΑΕΚ, θέλει δέκα Μοντεστό στη γνώση της γαλλικής αγοράς και όχι μόνο. Και στη δουλειά που κάνει και στο αποτέλεσμα της. 

Το πως την αξιοποιείς είναι το θέμα τη δουλειά αυτή. Δεν είναι δυστυχώς τον βρήκα, τον παίρνω. Είναι κι άλλοι που έχουν βρει τον ίδιο. Το θέμα είναι να τον φέρει ο μάνατζερ του σε σένα. Πρώτο αυτό και δεύτερο είναι να έχεις αποφασιστικότητα να στηρίξεις πλάνο και με μεταγραφές προοπτικής από το εξωτερικό.

Αυτό το δεύτερο, η ΑΕΚ έπρεπε να το είχε κάνει την περίοδο που δημιουργούταν η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Τότε, που είχε λύσει το βασικό της πρόβλημα που ήταν η επιστροφή στις κατακτήσεις τίτλων, τότε έπρεπε να κοιτάξει σοβαρά να οργανωθεί σε αυτό τον τομέα και να στραφεί κι εκεί. Τώρα δεν είναι εύκολο.

Έχεις να φτιάξεις ομάδα πρώτα. Να καθιερωθείς πάλι, να στερεωθείς. Να μπεις σε ένα δρόμο, να έχεις την ηρεμία σου και να αρχίσεις να ασχολείσαι και με αυτά που μπορεί να σου βγουν, μπορεί και να μη σου βγουν. Αυτή είναι η διαφορά με τον οσφπ τώρα. Δεν έχουν τα άγχη που έχει η ΑΕΚ. Που δεν έχει λύσει τα βασικά της στο αγωνιστικό.

ΓΙΑ SOCIAL ΜΠΑΧΑΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

FACEBOOK // TWITTER