Βραδιά αλήθειας στην Αμβέρσα με Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να κάνει βραδιά αλήθειας στην Αμβέρσα, διότι του μύστη: «ΣΕΒΑΣ Ή ΣΕΝΤΡΑ» δεν έκλαψε ποτέ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Δεν θέλουμε να σταθούμε τόσο πολύ στο αποτέλεσμα, αλλά κυρίως ως προς την ένταση που δεν έβγαλε η ομάδα σας. Δεν θυμόμαστε άλλο τέτοιο παιχνίδι να μην βγάζετε ένταση ως ομάδα.   

«Συμφωνώ απόλυτα. Σήμερα κάναμε λάθη και ο προπονητής και οι παίκτες. Συμφωνώ μαζί σας. Είναι το χειρότερο παιχνίδι που κάναμε στην Ευρώπη από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό».

ΚΑΦΡΕΝΕΙΟ

Μιμίδια, σατανιασμένα βίντεο,
και ιστοριούλες μέσα από το Λαζαράτι

Απέναντί σας είχατε μία αθλητική ομάδα και δεν βρήκατε λύσεις. Όπως και στην Φρανκφούρτη.  

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι από εμάς. Δεν μπορώ να συγκρίνω τα δύο ματς. Η Αιντραχτ ήταν καλύτερη. Ομως γενικότερα εμείς ήμασταν το πρόβλημα. Ημασταν απογοητευτικοί. Δεν εμφανίσαμε καθόλου τα πράγματα που περιμέναμε. Ήξερα ότι σήμερα μπορεί να μην γινόταν το καλύτερο ματς από την πλευρά μας. Δεν περίμενα όμως, τόσο απογοητευτική εικόνα. Σίγουρα περίμενα πολλούς ποδοσφαιριστές, περισσότερα πράγματα. Εχουν δείξει στο παρελθόν ότι μπορούν να τα καταφέρουν, αλλά κάποιοι ακόμα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που περιμένουμε. Γενικότερα αυτό που μπορώ να πω για την ομάδα μας ήταν ότι επρόκειτο για μία επίδειξη ενός φτωχού παιχνιδιού».

ΚΑΦΡΕΝΕΙΟ

Μιμίδια, σατανιασμένα βίντεο,
και ιστοριούλες μέσα από το Λαζαράτι

Ο Παπέ Σισέ παίρνει συνεχώς ανόητες κάρτες. Του έχετε μιλήσει; Κάνει συνεχώς το ίδιο πράγμα.  

«Φυσικά και συμφωνώ μαζί σας. Εχω μιλήσει μαζί του. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του και ήρεμα, αλλά και έχω μαλώσει μαζί του. Πρέπει να έχει συναισθηματικό έλεγχο. Η χρονιά είναι μεγάλη και δεν χρειάζεται να έχουμε ποδοσφαιριστές εκτός δράσης για τέτοιους λόγους. Τελειώνοντας θέλω να πω ότι περιμένουμε μεγάλη βελτίωση από την ομάδα μας. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και αυτό που περιμένουμε είναι βελτίωση των κεντρικών παικτών, θέλουμε πιο αποτελεσματικούς τους κεντρώους. Το δυνατό κέντρο είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του κέντρου. Περιμένω πολύ γρήγορα να δούμε βελτίωση. Πάντα έλεγα ότι η Αντβέρπ είναι καλή ομάδα και ότι από λεπτομέρειες έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και σήμερα το απέδειξε».

ΓΙΑ SOCIAL ΜΠΑΧΑΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

FACEBOOK // TWITTER