Εντωμεταξύ, μπήκε ο Ραπτόπουλος στο δικαστικό μέγαρο και σκέπασε όλο το δικαστικό μέγαρο

«Στη δουλειά τη δικιά μας υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και αντιζηλίες. Ο καθένας έχει να πει κάτι κακό για τον άλλο. Εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση με την περίπτωση τη δική μου γιατί μπαίνουν σε προσωπικά δεδομένα για τη σύζυγό μου και την κόρη μου. Εγώ πήγα να ζητήσω έναν λόγο και βρέθηκα κατηγορούμενος. Δηλαδή ξέφυγε το κομμάτι της επαγγελματικής αντιζηλίας και βγαίνουν προσωπικά δεδομένα αληθή, αναληθή. Ό,τι θες ακούς. Η κόρη μου πήγε στο σχολείο και μου είπε ότι μου είπαν οι συμμαθητές μου ότι η μαμά αυτό κι εγώ αυτό κλπ. Έπρεπε να δράσω. Οτιδήποτε αποφασίσει η πρόεδρος ή η εισαγγελέας, τουλάχιστον θα ξέρω ότι στην κηδεία μου η κόρη μου θα γνωρίζει ότι την υπερασπίστηκα σωστά ως πατέρας» αυτά δήλωσε ο Κωστής Ραπτόπουλος, κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και απειλές προς συνεργάτη του.

Μάλιστα ερωτηθείς αν βιαιοπράγησε, ο ίδιος δήλωσε πως αν είχε όντως βιαιοπραγήσει, το θύμα θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Αν βιαιοπραγούσα θα ήθελε νοσηλεία κάποιες μέρες. Δε μπορεί να βιαιοπραγήσω σε κάποιον και την επόμενη μέρα να μην έχει μώλωπες, εκδορές και σπασμένα κόκαλα και την επόμενη μέρα να κάνει εκπομπή και να μη πηγαίνει στον ιατροδικαστή. Είναι ένα στημένο γεγονός για να μειώσουν ακόμα περισσότερο την προσωπικότητά μου και να μου σπάσουν το ηθικό και τα νεύρα. Που δεν μπορούν να το κάνουν ούτως ή άλλως».

ΥΠΕΡΟΧΟ 🤝

ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΡΑΠ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ, ΑΝΩΤΑΤΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ, ΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΜΕΓΑΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.

ΣΕΒΑΣ!

Και στην τελική, αν βρεθούν κάποιοι να πουν: «Καθίστε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά», «και τι να ακούσουμε; ιστοριούλες Παρ Αρείω; ακάπ μπήκε στο δικαστικό μέγαρο, στάθηκε αγέρωχος μπροστά στην έδρα με λόγο λιτό, βαθύ, καυστικό, αταλάντευτο, χωρίς φόβο αλλά με ασίγαστο πάθος. Κανέναν δεν ενδιαφέρει η απόφαση φιλαράκια μου» Θα απαντήσω. Τέσπα, ΡΑΠ έχεις το σεβασμό μου 🤝

Αν είχα 20 λεπτά ζωής, θα έβλεπα 25 φορές αυτό το βίντεο.