Πράκτορες της εγκληματικής χάλασαν την γιορτή του ποδοσφαίρου στην Τούμπα, πρόταση για υποβιβασμό του Ολυμπιακού

Ένα πάγιο αίτημα όσων είχαν αηδιάσει από την κατάσταση των τελευταίων δεκαετιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν το «Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας».

Το σύνθημα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΙΔΩΝ που χλευάστηκε από στρατιές τρωκτικών του αθλήματος, κάνει σμπαράλια την προπαγάνδα τους απ’ όποια πλευρά κι αν τη δεις!

Οι άνθρωποι δεν ζητούσαν την επιστροφή σε μια αθωότητα , ανεπιστρεπτί χαμένη έτσι κι αλλιώς που δεν ήταν και ποτέ «αθωότητα» αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Οι άνθρωποι ζητούσαν την επιστροφή στην κανονικότητα: Πάω, βλέπω μπαλίτσα, χειροκροτώ την ομάδα μου και αν γυρίσω σπίτι ζοχαδιασμένος, αυτή η ζοχάδα θα οφείλεται αποκλειστικά σε αγωνιστικούς λόγους – για ένα γκολ στο 90’, για μια αλλαγή του προπονητή, για μια χαμένη ευκαιρία. Όχι σε όλα τα υπόλοιπα που μας μαύριζαν την καρδιά εδώ και είκοσι χρόνια και έχουν τόση σχέση με το άθλημα, όση ο Ζίβκοβιτς με την πυρηνική φυσική.

Στην Τούμπα πήγε πολύς κόσμος, για να δει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησαν καλή μπαλίτσα, χειροκρότησαν την ομάδα τους, τον αντίπαλο, και έφυγαν αηδιασμένοι εξαιτίας της ΜΠΟΥΚΑΣ των πρακτόρων της εγκληματικής.

Γιατί συνέβη αυτό;

Επειδή έβλεπαν την ανατροπή του ΠΑΟΚ να έρχεται με καθαρό και σπαθένιο τρόπο.

Επειδή είναι το πρωτάθλημα της εξυγίανσης. Μια λέξη που στοχευμένα και βρώμικα προσπάθησαν να λοιδορήσουν οι λειτουργοί της καταστροφής κάθε έννοιας αξιοπιστίας, κάθε έννοιας ίσης μεταχείρισης. Μόλις άρχισε να αναφέρεται η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου που είχε βουλιάξει μέχρι το μαλλί στο βούρκο που δημιούργησαν,  αναζητούσαν το πλάγιο άουτ για να το θεωρήσουν εύνοια. Τσουβαλιάζοντας «εγκλήματα» που έφεραν τίτλους, κέρδη, σε μία πλευρά και κάνα ψίχουλο στους υποτακτικούς της, με κάποιο πιθανό ανθρώπινο λάθος που δεν έκρινε το παραμικρό. 

Τους «πόνεσε» και δεδομένα τους «πονά» πως η παράγκα 1, η παράγκα 2, η «ΕΟ», η διδαχή ήθους, το ποδόσφαιρο των λευκών Polo, με τα γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών, δεν μπορεί να επικρατήσει. Τους ενοχλεί που από κάθε αντίπαλο συναντούν σθεναρή αντίσταση. Τους πειράζει που δεν βρίσκουν κεράσματα στα αποδυτήρια και… οπαδούς του ΠΑΟΚ στο χορτάρι της Τούμπας να διακόπτουν γιορτές του ποδοσφαίρου.

Περισσότερο, όμως, τους ενοχλεί και τους «καίει» πως το άθλημα έχει ξεβρωμίσει σιγά-σιγά. Το σκοτεινό παρελθόν έχει περάσει ανεπιστρεπτί κι ας παλεύουν να το επαναφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν. Το μόνο που τους μένει, είναι η κωμική επικοινωνία. 

Θα γράψουν:

Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

ΣΟΚ – Χτύπησαν τον πάγκο του Αρη!

Άγριες μάχες χούλιγκαν με αστυνομικούς στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας

Το βίντεο με τη στιγμή της εισβολής των ΟΡΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, μέσα από τη Θύρα 4 είναι οι Κυριακές που πήραμε πίσω

Μη δίνετε σημασία. Είναι οι στρατιές τρωκτικών του αθλήματος.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σε κάθε περίπτωση όμως το site μας, το site της αλήθειας, είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει σε όλους τους υγιής φιλάθλους ότι οι Aρχές βρήκαν τους πράκτορες της εγκληματικής, γνωρίζουν τα πραγματικά τους ονόματα, γνωρίζουν από που ήρθαν, που πηγαίνουν, από ποιον και γιατί πήραν εντολή να μπουκάρουν στο γήπεδο της Τούμπας και θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινές.

Η συνέχεια των αποκαλύψεων του site μας στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας «Η Εξυγίανση».

Σταμάτης Μαστακουνάς

Από το τίμιο και ιστορικό Λαζαράτι

ΓΙΑ SOCIAL ΜΠΑΧΑΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

FACEBOOK // TWITTER

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.