«Αυτή η ΑΕΚ θα κερδίζει και κακές διαιτησίες και ακυρωθέντα γκολ και πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν», διαβάζουμε στο fb του Γιάννη Βούρου

Εντωμεταξύ, όσο περνάει η ώρα, η φασούλα γίνεται καλύτερη. Βέβαια κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι δεν υπάρχει δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, είναι ηθοποιός αλλά κανέναν δεν ενδιαφέρει αυτό. Τέσπα, πάμε στην ανάρτηση του Γιάννη Βούρου για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός:

«Εντάξει, δεν μπαίνεις σε ντέρμπι έχοντας υπολογίσει ότι στο πρώτο σουτ του αγώνα στο 2′ θα κυνηγάς σκορ. Ισοφαρίζεις γιατί πιστεύεις ότι το έχεις το ματσάκι, και λίγο πριν το ημίχρονο ξανακυνηγάς το σκορ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Και εντάξει, έχεις κάνει μια δυο αλλαγές, ετοιμάζεις κι άλλες κι ενώ έχεις το πάνω χέρι σε ρυθμό και πίεση ο πολύ καλός μέχρι εκείνο το σημείο του παιχνιδιού αμυντικός σου προσφέρει τη μπάλα σε αντίπαλο πάρε βάλε.
Κάποια στιγμή αυτή η ρέντα του θρύλου σε σε παιχνίδια κομβικά θα σταματήσει. Και όπως παλιά έτσι σε λίγο, αυτή η ομάδα της ΑΕΚ θα κερδίζει και κακές διαιτησίες και ακυρωθέντα γκολ και πέναλτυ που δεν σφυρίχτηκαν.
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!»

ΓΙΑ SOCIAL ΜΠΑΧΑΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ

FACEBOOK // TWITTER