Τα έκαναν όλα ρδελομπού στην ΕΟΚ, πανηγυρίζει στο instagram ο DPG7000

Δεύτερη προσωρινή διοίκηση προέκυψε σήμερα στην EOK, με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σε χθεσινή συνεδρίαση, πρόεδρος εξελέγη ο Φάνης Χριστοδούλου.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στο ελληνικό μπάσκετ. Μετά την χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση, που διεκόπη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, αλλά συνεχίστηκε μόνο με τους εκπροσώπους της πλευράς Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και συγκρότησε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο, σήμερα συνεδρίασαν οι εκπρόσωποι της απελθούσας διοίκησης.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 12 μέλη (την θέση του παραιτηθέντος Γιάννη Αλεξόπουλου, πήρε ο Πατρινός Δημήτρης Ρόζης), ενώ η πλευρά της απελθούσας διοίκησης της ομοσπονδίας, κάνει λόγο για νόμιμη σύγκλιση και απαρτία, κάτι – σύμφωνα με την τοποθέτησή της – δεν ίσχυσε στην χθεσινή συνεδρίαση.

Το μήνυμα:

«Καλησπέρα σας, μόλις ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. Στο συμβούλιο ήταν δώδεκα παρόντες με εννέα απόντες. Η απόφαση με ψήφους 11-1, παραμένει Πρόεδρος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι ο κύριος Παρίσης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Γολέμης Αντιπρόεδρος, ο κύριος Αγγελόπουλος ταμείας και ο κύριος Τσαγκρώνης γραμματέας, οι οποίοι πήραν 12 ψήφους και προκηρύξαμε εκλογές στις 30 Μαϊου, με φυσική παρουσία, σύμφωνα με το Πρωτοδικείο«, δήλωσε ο Άγγελος Παπανικολάου.

Σε άλλα νέα, ο DPG7000 πανηγυρίζει στο instagram: «Μην παίζετε παιχνίδια που δεν ξέρετε πως παίζονται». Όλο το ελληνικό μπάσκετ σε μια ατάκα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s