1 λεπτό είναι όσο χρειάζεται για να διαβάσεις το παραλήρημα Κούδα

Ο Γιώργος Κούδας αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1963 έως το 1984 και ήταν επί σειρά ετών αρχηγός του «δικεφάλου». Έχει κατακτήσει με τον ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα και δυο κύπελλα. Τέσπα, διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεων του στο soccerplus.gr:

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ασχολούμασταν με τα απόνερα από το ντέρμπι, Άρης – ΠΑΟΚ, πιστεύεις ότι ο «δικέφαλος», φωνάζει δικαιολογημένα για την διαιτησία; 
Πρώτη φορά βλέπω τέτοια διαιτησία. Τουλάχιστον για την σύγχρονη εποχή, γιατί εμείς τα ζούσαμε τέτοια εγκλήματα. Με όλα αυτά που βλέπουμε, δεν χρειάζεται πιστοποίηση ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε. 

Τώρα που υποτίθεται ότι με VAR και ξένους διαιτητές, περιμένουμε κάτι καλύτερο, έχουμε μια επανάληψη από το παρελθόν; 
Έτσι κι’ αλλιώς η συνέχεια του παρακράτους υπάρχει και το ξέρουμε, τώρα το ολοκλήρωσαν. Όσον αφορά τη διαιτησία, στους βατούς αγώνες υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται σωστά, όμως στα κρίσιμα παιχνίδια, ότι θέλουν κάνουνε. 

Βέβαια το θέμα του συγκεκριμένου αγώνα δεν έμεινε σε επίπεδο διαιτησίας, συνεχίστηκε και σε επίπεδο απόπειρας δωροδοκίας, με βάση τις κατηγορίες του Ολυμπιακού. Εσύ εκτιμάς ότι έχουν σοβαρότητα αυτές οι καταγγελίες; 
Από ποιας πλευράς να έχει σοβαρότητα; Σοβαρό είναι για εμάς. Ότι προσπαθούν πάλι με τα ίδια μέσα που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια να δημιουργήσουν προβλήματα. Δηλαδή πλησίασε ο ΠΑΟΚ παίκτη του Άρη και ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο Καραπαπάς; Αυτό πρέπει να απαντηθεί. Πήγε ο Γκαγκάτσης με τον Κυριάκο στον εισαγγελέα για να φανεί τι πραγματικά έχει γίνει. 

Εσύ πως το αντιμετωπίζεις ότι ο Ολυμπιακός για δεύτερη σεζόν, μετά την υπόθεση με την Ξάνθη κατηγορεί τον ΠΑΟΚ; 
Ξέρουμε ότι έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο, είναι ένας πόλεμος επιχειρηματιών και ο μόνος που αντιστέκεται σε όλο αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. 

Και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι προσέγγισε κάποιον παίκτη αντίπαλης ομάδας… 
Σε παρακαλώ… Εγώ είμαι από 12 χρονών στον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον σε αυτά τα 21 χρόνια που αγωνίστηκα δεν υπήρχε καμία τέτοια περίπτωση. Και πάντα ο ΠΑΟΚ τους είχε όλους κόντρα. Σήμερα που έχει φτιαχτεί η ομάδα, δεν υπάρχουν χρέη και είναι όλα κανονισμένα, πάλι χτυπάνε την ομάδα, αλλά εντάξει, είναι λογικό, γιατί τον δυνατό χτυπάνε πάντα! 

ΓΙΑ SOCIAL ΜΠΑΧΑΛΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK