Είχαν στήσει ξόβεργες στο στέγαστρο του Γ. Καραϊσκάκης για τα πράσινα πουλιά

Ένα ακόμη συμβάν που έλαβε χώρα στο γήπεδο Καραΐσκάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ και είχε ως θύματα πράσινα πουλιά αποκαλύπτει το 2future4u.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούν να διαψευστούν από κανέναν…  στο στέγαστρο του γηπέδου είχαν στηθεί ξόβεργες με σκοπό να πιαστούν τα πράσινα πουλιά που «σκάνε μύτη» στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων της Εθνικής.

Για το συμβάν είναι ενήμερη η διοίκηση της ομοσπονδίας η οποία ζήτησε εξηγήσεις από την Καραϊσκάκης ΑΕ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν το περιστατικό στον πρόεδρο της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Το συμβάν κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό και συμβολικό διότι για κακή τους τύχη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η εταιρεία διοργανώνει την ευρωπαϊκή γιορτή των πουλιών 2017.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα σε περισσότερες από 40 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών BirdLife International. Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η θέση της κυβέρνησης μετά και την νέα αποκάλυψη.

Τζορτζίνα Ντε Λα Πένια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s