«Η αντίχριστη μπάλα που χτυπά και τη χώρα μας»

Χαίρετε τεντιμπόηδες,

είμαι η Τζορτζίνα Ντε Λα Πένια, γύρισα από το Burning Man και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι «κατέβασα» ότι μου δώσανε, γι’αυτό ρώτησα τον Φρανκ, τον Άλεξ και τη Ναόμι, δηλαδή τον καθρέφτη μου, αν το παρακάτω email το βλέπω ή είναι post game από τα επικά καψίματα στην έρημο της Νεβάδα.

Γράφει ο Νίκος από τα Ιωάννινα:

«Πως το επιτρέπουν και στη χώρα μας να κλωτσάμε μια μπάλα με το σύμβολο του Χριστού δε θα ασχοληθεί κανείς με αυτό το θέμα; Δεν το παρατήρησε κανείς τέλος πάντων; Το γεγονός είναι θλιβερό ο Αντίχριστος προ πυλών! Το σχέδιο της μπάλας περιλαμβάνει έντονα κατακόκκινα μοτίβα που «διατρέχουν» ακανόνιστες γραμμές και παραπέμπει στο ρουμπίνι της Ρωσίας και την αξία του παιχνιδιού. Μα πως οι Ρώσοι που είναι και Ορθόδοξοι δεν εντόπισαν το ιερό μας σύμβολο;»

Mε διαβεβαίωσαν ότι είναι αληθινό, το τσίμπησα, βεβαιώθηκα, έκανα ψακτική και σήμερα έχω απάντηση.

Η εταιρεία θα το πάει ένα βήμα παρακάτω μαν μου. Θα ενσωματώσει cheat mode που θα επιτρέπει στη μπάλα δηλαδή στον Αντίχρηστο να τηλεμεταφερθεί. Η μπάλα και τα κόκκινα μοτίβα θα εμφανίζονται πάνω από όποιο αντικείμενο υπάρχει στις συντεταγμένες άρα θα βρίσκεται παντού, έτοιμη/ος να αιφνιδιάσει τους οχτρούς.

Τζορτζίνα Ντε Λα Πένια

(από το ιστορικό και τίμιο Λαζαράτι). 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s