Βεζένκοφ: «Χαρούμενος για το ενδιαφέρον των Kings, αν υπάρχει χώρος θα το σκεφτώ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην ιστοσελίδα basketnews.com για το ενδιαφέρον των Kings αλλά και για την χρονιά που έζησε στον Ολυμπιακό.

Όλα όσα είπε ο Σάσα:

«Ήξερα ότι οι Kings ενδιαφέρονται για μένα, με παρακολουθούσαν σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Δεν ήμουν σίγουρος πότε ή πώς θα προέκυπτε το θέμα. Τώρα λέω σε όλους ότι είμαι χαρούμενος για το ότι τα δικαιώματά μου ανήκουν σε μία ομάδα που ενδιαφέρεται για μένα. Με πρόσεξαν και θέλουν να με δουν. Τώρα, αν έρθει η ευκαιρία μία μέρα για να παίξω ανάμεσα σε σούπερ σταρ του ΝΒΑ, θα το δούμε.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι, για πρώτη φορά, τα δικαιώματά μου ανήκουν σε ομάδα που όντως ενδιαφέρεται για μένα. Έτσι, έρχονται νέες ευκαιρίες. Δεν θέλω να είμαι ονειροπόλος, είμαι ρεαλιστής. Θα το σκεφτώ όταν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Δεν ξέρω πότε θα προχωρήσει. Αν φτάσουμε σε συμφωνία και υπάρχει χώρος, τότε θα το σκεφτώ. Τώρα σκέφτομαι την Εθνική και τον Ολυμπιακό, αυτή είναι η ζωή μου τώρα.

Οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου και ο οργανισμός του Ολυμπιακού με εμπιστεύτηκαν. Είδαμε πέρσι ότι η κουλτούρα του συλλόγου έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας. Προσπάθησα να είμαι εντάξει στο δικό μου κομμάτι, στο 100%. Η χρονιά ήταν εξαιρετική και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κορμός θα μείνει ίδιος, αρκετοί παίκτες θα μείνουν και την επόμενη σεζόν. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική και οι προσθήκες μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα μας, όπως έγινε πέρσι με τους Φαλ, Ουόκαπ και Ντόρσει. Θέλουμε να δείξουμε ότι όσα κάναμε φέτος δεν είναι τυχαία. Το αξίζαμε. Το πιο δύσκολο είναι να μείνεις στη κορυφή, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και να δείξουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε ξανά σπουδαία πράγματα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ INSTAGRAM